Мери Бойс Бенд празнуват 20-ти рожден ден с концерт

Мери Бойс Бенд ще изсвирят точно 20 песни на концерта си по случай своя 20-ти си рожден ден на 28 януари, от 20:00 ч., в София Лайв Клуб.

Клубът отваря врати в 19 ч. Музикантите приканват почитателите си да заемат навреме своите места, защото концертът ще започне в обявения час и ще бъде заснет от екипа на режисьора Васил Стефанов. На живо ще прозвучат популярни песни на групата от всички тези години, както и една чисто нова песен, чиято премиера в ефира ще бъде през февруари. Като изненада само за гостите на събитието ще бъдат прожектирани и кадри отпреди 20 години.

Мери споделя: „Приели сме 28 януари 1995г. за официална дата на създаването на Мери Бойс Бенд. Искаме да си празнуваме на точния ден, сред хората, които ни обичат, по начина, по който се случи всичко преди 20 години – групата свири пред любимата си публика! Затова каним всичките си почитатели да се присъединят към купона в София Лайв Клуб! Те ще имат възможност да чуят любимите си песни от всички тези години. Ще прозвучат и песни, които никога не сме свирили, а хората многократно са показвали, че обичат и дори са им направили видеоклипове, които споделят из мрежата. Вече 20 години имаме обичта на публиката! Благодарим за подкрепата! Ще се видим на 28-ми!“

Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и на касите в партньорските мрежи на цена от 10 лева, а цените на място в клуба ще са 15 лева. За деца до 7 години входът е безплатен.

Сподели в: