"Мейк Бългерия грейт агейн" от Лола Монтескьо

Kafene.bg | 12.04.17

Малко повече от година измина от представянето на първата книга на г-жа Монтескьо ("Лола – секс, мусака и революции"), сега идва ред на втората – "Мейк Бългерия грейт агейн" (Да направим България велика отново).

Издателство "Труд", Капка Тодорова и книжен център "Гринуич" имат повод да ви поканят на среща с тайнствената Лола. Събитието ще се състои на 12 април, сряда, от 18 часа в книжарница "Гринуич", бул. "Витоша" 37. Почитателите на сатиричния й талант могат да разговарят с авторката, да чуят някои от разказите лично от нея, а след това да получат и автограф.

"Мейк Бългерия грейт агейн" е сборник с фейлетони на журналистката от "24 часа" Капка Тодорова, която всяка седмица публикува материали под псевдонима Лола Монтескьо. И докато в "Лола – секс, мусака и революции" темите са за дома, семейството и децата, то във втората книга подборката е изцяло от фейлетони на политическа тема. Има съвети как да спасим България, от които може да се възползва всеки шофьор на такси, доказателства, че социализмът е по-добър от капитализма най-вече заради уникалните свойства на дамските чорапогащи, смях до сълзи с предложеното от Лола правителство с президент Джордж Клуни и външен министър Брад Пит, както и преклонение пред българските археолози, които са в състояние да открият всичко – дори Дракула и малката Русалка.
реклама
Коментари 0 коментара

Име:    
E-mail: (Няма да се публикува)

Коментирай:


МИСЪЛ НА ДЕНЯ
  • Ако се построи къща на щастието, най-голямото помещение ще е чакалнята.

    Жюл Ренар

АКЦЕНТИ
Copyright 2007 - 2017, Kafene.bg Сайтът е разработка и собственост на ABC Design & Communication
eXTReMe Tracker