Мейзи Уилямс идва по-рано заради концерта на Харлем Госпъл Хор

Шоколадовата диско прима Мейзи Уилямс ще пристигне в София два дни преди концерта си с Бони М, за да гледа Харлем Госпъл Хор на 8 декември в зала 1 на НДК, съобщиха от АРТ БГ.

Мис Уилямс още миналата година признала, че много харесва любимия хор на Обама и след като разбрала, че той ще бъде у нас малко преди празничния концерт на Бони М на 10 декември, решила да съчетае концертната си програма с по-дълъг престой у нас и среща с гласовитете изпълнители от Харлем.

„С Харлем Госпъл Хор сме се срещали на много места по света по различни участия и фестивали и мога да кажа, че ни свързва не само взаимна симпатия, но и искрено приятелство. Много се радвам, че ще мога да видя Алън Бейли и останалите именно в България, където публиката е една от най-емоционалните и отдадените, които съм виждала“, сподели Мейзи Уилямс и допълни, че за нея ще е изключително интересно да стане част от тази публика в НДК при изпълнението на Харлем Госпъл Хор на 8 декември.

След края на концерта певицата смята да поздрави своите колеги и приятели от хора зад кулисите и евентуално да вечеря с мистър Алън Бейли в приятен софийски ресторант.

Сподели в: