Международен фитнес фестивал „Движението е живот”

За трета поредна година варненци и гостите на Варна ще имат възможност да видят на живо едни от най-известните и колоритни международни фитнес презентьори – Хулио Папи(Испания) и Владимир Снежик(Русия). Те са дългоочакваните звездни гости на Международния фитнес фестивал „Движението е живот” – IFF Varna 2011. Папи и Снежик са автори на програмата PortDeBras® – особен тренировъчен метод, който напомня по-скоро на необикновен танц, отколкото на стандартна фитнес-тренировка. Той включва хармонично подбраните упражнения, които натоварват равномерно цялото тяло и въздействат върху дълбоките мускули и вътрешните органи, върху гръбнака и крайниците. Наред с тях като презентьор ще участва една от най-младите руски звезди – Тарас Климов.
Освен че е премиум треньор на Оrange Fitness и любимец на публиката, Климов е и успешен международен презентьор. Мастер класовете на Хулио Папи, Владимир Снежик, Тарас Климов и техните колеги от Германия,
Австрия и България са предназначени както за треньори, които искат на повишат квалификацията си и да се докоснат до световните тенденции, така и за всички любители на спорта и здравословния начин на живот, които искат да изпълнят два дни с много движение и добро настроение. Те ще могат да бъдат видяни на 17 и 18 септември от 10:00 до 19:00 часа на входа на Морската градина във Варна. Всички, които искат не само да наблюдават, но и да вземат участие в мастер класовете или семинарите в рамките на фестивала, могат да се регистрират за участие.

Сподели в: