Международен музикален фестивал Chronic Vibes – на Никулден

На 6-ти декември (Никулден) в Парти Център 4 км ще се проведе пилотното издание на международния музикален фестивал Chronic Vibes.

Mузикалното събитие ще събере под един покрив в трите зали на Party Center 4 km изпълнители и DJ-и от Великобритания, Сърбия и България, изявяващи се в стиловете reggae, drum and bass и breakbeat.

Специален гост на фестивала ще бъде DJ Maldini от британската формация Bad Company, която от 1998 г. насам създава едни от най-емблематичните drum & bass хитове.

Сред гостите на фестивала ще бъде и реге изпълнителят Hornsman Coyote (Сърбия). Имайки 7 албума зад гърба си с формацията Eyesburn, Hornsman Coyote издава хитовия сингъл "Moses”, съвместно с Max Cavalera. В резултат на това той е подгряващ артист на европейското турне на Soulfly и специален гост в следващия им албум.

Оттам нататък той свири на тромбона си в roots reggae style за много продуценти като Jerry Lions, Ras Muffet, Jah Works, Paco Ten, Kris Naphtali и др. Сред реге изпълнителите, които ще гостуват на фестивала, са и българите Root Souljah и Мерудия, младата надежда на българската реге сцена Jahmmi Youth и др.

Зад пултовете ще се даде шанс на талантливи прохождащи български DJ-и, които тепърва ще има с какво да изненадват феновете на breakbeat-a в България.

Билетите
са пуснати за продажба, като цената им е 15 лв. при предварителна продажба и 20 лв. на самото събитие.

Организаторите правят специален жест към всички именници, които срещу лична карта ще могат да влизат безплатно.

* * *

Интервю с Весо от група Мерудия: Важното е в музиката да има идея, емоция

Сподели в: