Мег Райън влиза в ролята на отчаяна съпруга във филма "Жените"

Забавен, саркастичен, духовит и пълен с талантливи актриси е новият филм "Жените", посветен на проблемите и живота на нежните половинки от човечеството.

С много хумор, забавни ситуации и страхотно актьорско присъствие (само да споменем Анет Бенинг, Бет Мидлър и Дебра Месинг), филмът на Даян Инглиш представя фразличните страни на някои от на-сериозните проблеми в живота на всеки човек. Най-хубавото на този проект, наричан от някои копие на "Сексът и градът", е това, че без да е показан нито един мъж на екран, можем да усетим и мъжката позиция по важните житейски въпроси, които се повдигат.

Мег Раян е съпругата и майка, с 13-годишен брак зад гърба си, живееща в свой прекрасен свят, когато разбира по доста неприятен начин, че мъжът й изневерява. В ролята на изкусителната любовница е сексапилната Ева Мендес. Във верния приятелски кръг на героинята на Раян попадат едни от най-добрите и убедителни актриси в Холивуд, които доказват, че и без да са на 20 години, все още си заслужават многомилионните хонорари – Анет Бенинг, Джейда Пинкет-Смит, Дебра Месинг, Кандис Бъргън, Бет Мидлър.

Какво да правя – да мълча, да затворя очи или да искам развод? Това е дилемата, пред която се изправя героинята на Мег Раян. Преглъщаме ли предателствата, как да простим и можем ли да продължим напред, когато животът ни отдавна е спрял на едно място. Въпроси, които всеки си задава, в някой етап от живота си, се повдигат в този филм. А отговорите, които дава са искрени и поднесени с много хумор.

Комедията "Жените" може да гледате в родните кина от 1 май 2009г.

Сподели в: