Мая Нешкова празнува със звезда от филма "Хари Потър"

Обичаната певица Мая Нешкова и българската звезда в „Хари Потър” Станислав Яневски отпразнуваха заедно седмия рожден ден на списание „Черно и бяло”.
Тя като „черешката на тортата” в празничната програма, а той като нейно конферансие. „Сега ще ви представя любимата ми певица”, обяви прочулия се като Виктор Крум от приказното фентъзи актьор на ВИП гостите в столичен ресторант. Мая Нешкова поздрави главната редакторка Станислава Пекова, както и всички нейни приятели на тържеството, с емблематичния си хит „Честит рожден ден”, а след това им подари и една от най-новите си песни – „Пей, сърце”. В програмата бяха включени дефиле на дизайнерката Светла Димитрова, както и изпълнения на стандартни и латино танци от танцьори на клуб „Дъга”.

Най-радостни от срещата със Станислав Яневски се оказаха децата на Мая Нешкова и Кирил Икономов – близначките Йоана и Весела Икономови, които побързаха да го гушнат за обща снимка след края на официалната част. Виктор Крум пък пожела да си има автограф от известната им майка и тя го изненада с комплект от най-новите си музикални продукти – компактдиск и DVD с последния си албум „Обичам те”.

Сподели в: