Машина Времени разпускат с билярд преди концерта

Руските звезди Машина Времени пристигат с екипа си от 10 души на  9 март, на VIP-летище София, с директен полет от Москва!
На следващия ден – 10 март от 20:00 ч., рок динозаврите ще изнесат исторически юбилеен концерт в зала 1 на НДК, по покана на компания DEGRIS.

За любителите на силните емоции, организаторите са подготвили  впечатляващо светлинно и видео шоу. Повече от два часа мега звук и визуални ефекти ще разтърсят феновете на руския рок. Уникални клипове и анимация ще се редуват на най-голямата мултимедийна стена в България, над 80 кв.м., разположена на сцената. Строгите технически изисквания от руска страна са изпълнени на сто процента, което е гаранция за удовлетворение и на най-претенциозния български фен.

По време на своя престой в София, Машина Времени ще се придвижват с лимузина, а в избора им на меню, единственото условие е приготвените ястия да бъдат от традиционната българска кухня. Музикантите ще отседнат в столичен хотел и желаят да разпускат преди взривяващия лайв с любимото си занимание – руски билярд. За целта, организаторите от DEGRIS вече са осигурили разполагането на две нестандартни билярдни маси в хотела, едната от които в личния апартамент на Андрей Макаревич. Руска пирамида, позната още като руски билярд, се играе в страните от бившия СССР и има няколко основни различия от западния билярд.Играе се със 16 топки – 15 бели и 1 червена, много по-големи и по-тежки от стандартните, а масата е подобна на снукър, но по-широка.Целта е да бъдат вкарани 8 топки – първия играч, който успее, е победител.

В деня преди концерта в зала 1 на НДК, програмата на “машинистите” ще включва интервюта за най-големите български ежедневници, лайфстайл издания и телевизии.

След концерта в София, музикантите от Машина Времени ще се съсредоточат върху подготовката и репетициите за предстоящото им турне в Съединените щати през април. Музикантите ще прелетят отвъд океана, за да представят своя юбилеен концерт пред своите сънародници в Америка. Песните, включени в турнето са избрани от феновете чрез директно гласуване на официалния сайт на групата www.mashina.ru. Във финалната селекция попадат както някои от най-големите класики на групата, така и песни, които не са изпълнявани на сцена в последните 30-35 години, а някои от тях дори никога. Всичко това говори само за едно  – на 10 март в София, българските фенове на легендарните “машинисти” ги очаква едно уникално рок енд рол преживяване, качени в машината на времето! Една незабравима разходка, която ще се помни дълго…

Сподели в: