Мастило на сцената на The Club

След изключително силния концерт, който “Остава” изнесоха на сцената на новия столичен клуб “The Club”, феновете на българската музика ще могат да се насладят на приятния поп-рок на следващите изпълнители, които ще се изявят там – “Мастило”. Това ще се случи на 16 ноември 2007 от 22.30ч.

Групата на “Жокер Медия” са добре познати от многобройните си участия и хитовете, които успяха да вкарат в класациите от създаването си през 1999 г. насам като “Памуковите облаци”, “Моите кафеви очи” и мн. др. Един от последните хитове на групата – “Getting Crazy”, впечатли освен с бързия си ритъм, и със стилния клип, в който фронтдамата на групата – Вики, се опитва да ни покаже какво става с мъжете, имащи неблагоразумието да се изпречат на пътя й. Тя обещава, че излизайки на сцената на “The Club” моторната резачка от видеото на песента би била единствено сценичен атрибут и не би я използвала по предназначение.

Новото предложение на “Мастило” се казва “Лека Нощ” и се върти в ефира на БГ Радио от няколко седмици насам. В момента групата работи над клипа на песента и обещава, че ако бъде готов навреме, премиерата му ще бъде този петък в “The Club”. Освен него, на екраните на клуба ще бъдат представени и други “специалитети”. Повече информация за групата както и нейни песни и клипове на адрес – http://www.myspace.com/mastiloband.

Сподели в: