Масив Атак пристигат в София

Масив Атак пристигат в София тази сряда: денят преди дългоочаквания им уникален спектакъл в зала „Фестивална” на 15 юли. За постигане на максимален комфорт по време на престоя на звездите на българска почва, точният час на тяхното пристигане се пази в тайна. Макар в петък (16 юли) да имат участие в Скопие, Робърт Дел Ная, Грант Маршал и виртуозните им колеги музиканти няма да бързат да си тръгват от София. Те ще отпътуват за съседна Македония в удобно за тях време на следващия ден след концерта.

За разлика от други звезди Масив Атак не водят със себе си собствен кетъринг екип, а ще се доверят на местните кулинарни специалисти. В менюто им трябва да присъстват ястия от южно-американски, европейски и средиземноморски тип. „Някои важни членове от екипа ще са благодарни и особено ще оценят сервирането на пържено пиле”, е посочено още във вкусните изисквания. Друг важен момент в подготовката на менюто е уточнението, че ястията със свинско месо трябва да бъдат специално обозначени и отделени от другите блюда и в никакъв случай не трябва да преобладават над останалите кулинарни предложения.

Любопитни са и кетъринг изкушенията, с които Масив Атак ще се подкрепят непосредствено преди и по време на шоуто в специално обособените за тях 4 гримьорни и стая за отдих в бекстейдж зоната на зала „Фестивална”. В деня на концерта помещенията ще бъдат заредени с пълна селекция английски чайове с лимон и мед, сок от нар, соево мляко, две купи пресни сезонни плодове и сурови зеленчуци, сокоизстисквачка, шоколадови лакомства, дъвки и – особено важно – местни национални и регионални вестници! Любопитното изискване относно интериора на гримьорните е те да са оборудвани с много огледала, с пепелници и да пресъздават обстановката на бар, но не твърде екстравагантно.

Що се отнася до питиетата, с които бристолските крале ще утоляват жаждата си, в списъка им присъстват енергийни и безалкохолни напитки, бутилка руска водка, джин “Bombay Sаpphire”, бял ром и 7-годишен кубински червен ром, австралийски и френски сухи бели вина, чилийско мерло, шампанско “Bollinger” и богат асортимент светли и тъмни бири.

По време на шоуто непосредствено до сцената ще бъдат разположени машина за лед, големи количества минерална вода, 25 малки хавлиени къпри и… бурканче мед! След концерта артистите ще получат заслужената пищна вечеря от пилешки деликатеси, китайска, тайландска и индийска храна.

Екзотични и непредсказуеми, Масив Атак идват да ни разкажат своята мултимедийна приказка, смесила реалност и въображение в музикален коктейл с вкус, който остава. Емоционалното пренасищане и удовлетворяване на жаждата към пътуване във вселена без граници ще получат всички фенове, закупили билети на цени 60 и 80 лв. от мрежата на “Тикетпро” и неговите партньори, както и онлайн на www.tickеtpro.bg.

Сподели в: