Мартин Александров пуска акустична версия на Това си ти““

Изпълнителят на песента "Това си ти" Мартин Александров е един от българите, които играят в нашумелия екшън филм "Хитмен". През 2006 година певецът се класира на полуфиналите на българската Евровизия с парчето “Без теб”, а по-късно участва с песента “Това си ти”.

В “Хитмен” артисът изпълнява ролята на руски командос. За заснемането на една единствена сцена Мартин прекарва на площадката цял ден, облечен в екипировка, тежаща над 20 кг. Един от продуцентите на филма е Люк Бесон, а изпълнителен продуцент е самият Вин Дизел.

"Нямам претенции да бъда актьор. По-скоро ми е любопитен процеса на създаването на една кинотворба. С голямо внимание следя работата на режисьора и операторите и се опитвам да се уча от тях. Харесвам работата на Робърт Родригес, Гай Ричи, Клинт Ийстуд, колкото и да са различни един от друг. Особено ме впечатляват творбите на Родригес, заради симбиозата между музикален и киноизказ", казва Мартин Александров.

Мартин става известен с авторски хитове като “Maga Gitana” (“Джипси магьосница”) и “Без теб”. По време на дългогодишния си престой в Ел Ей той се издържа от участия в различни продукции на големи филмови компании. Мартин прави първия си опит като режисьор, заснемайки видеото към актуалното си етно парче "Това си ти". Като актьори в клипа безвъзмездно се включват негови приятели, ловджии. Песента "Това си ти" има много силни отзиви от фенове и критици, а наското излезе и акустичната й версия. Музиката е написана от самия Мартин Александров. Текстът е на Явор Кирин, а аранжиментът на парчето е направен от Емил Бояджиев. В записите на проекта участват Дани Милев (тамбура, китари, бек вокали), Калин Вельов (прекусии), Костадин Генчев (кавал), Даринка Цекова (цигулка), ДРАГО (ел. Китара).

Тук можете да видите видеото към „Това си ти”

Сподели в: