Маркетинг на съдържанието 2016 – еднодневен семинар

На 29 януари 2016 г., петък, в София ще се проведе семинар "Маркетинг на съдържанието в Интернет 2016".

Организатор е уеб и маркетинг агенция ABC Design & Communication – компания със 17-годишен опит в областта. В седем лекции ще научите кои са тенденциите в областта за 2016, как да създавате актуално, адекватно и привличащо вниманието съдържание в Интернет, кои са формите и форматите и как да ги използваме, къде и как да намираме вдъхновение за работата си и какви са правилата за правопис, граматика и пунктуация в Интернет каналите.

За маркетинг частта – шест лекции ще изнесе г-жа Жюстин Томс – мениджър "Бизнес развитие" в ABC Design, а за граматиката една лекция с примери ще говори г-жа Павлина Върбанова – автор на блога "Как се пише".

Темите са подходящи за копирайтъри, мениджъри и хора със собствен бизнес, които отговарят за модерното, релевантно, полезно и професионално присъствие на бранда в Интернет: в сайт, онлайн магазин, блог и в социалните мрежи. Семинарът ще бъде полезен и за доброволци към организации или частни лица, които създават информация в онлайн пространството за обществени или за лични проекти.

Регистрирайте се до 15 януари с ранно записване, на цена 140 лв. с включено ДДС. Регистрацията се счита за успешна след платена такса. В таксата влизат две кафе паузи и обяд. Завършилите семинара получават удостоверение.

Семинарът ще се проведе от 09:30 до 16:30 ч. в офиса на ABC Desing, на бул. "Цар Борис III" № 85.

Цялата програма може да видите тук:
http://www.seminar.abcbg.com/

Kafene.bg е медиен партньор на семинара.

Намерете ни и на фейсбук страницата тук.

Сподели в: