Мария Илиева спечели сърцата на публиката в Полша

Преди ден Мария Илиева се върна от участието си на фестивала Top of the Top в полския град Сопот. На концерта, събрал най-големите звезди от 15 европейски държави, българката спечели сърцата на публиката и несъмнено се открои с талант, визия и чар.

Мария Илиева беше поканена да представи България на фестивала Top of the Top, който е продължение на едно от най-значимите международни музикални събития в Европа, Сопотския фестивал. Тази година целта на фестивала бе да събере най-големите звезди от 15 европейски държави, сред които бяха Ерик Сааде от Швеция, Жерар Ленорман от Франция, Тони Карейра от Португалия, МакSим от Русия и др.

Мария Илиева представи хита си I Like в компанията на Милен Данков и танцьорите от Millenium Dance Zone. Изключителният талант на изпълнителката и забележителното й изпълнение вдигнаха на крака 5-хилядната публика в „Опера в гората”. Певицата впечатли зрителите с няколкото изречения на полски, които беше научила специално за събитието. Top of the Top беше излъчван пряко по най-голямата частна полска телевизия и гледан от над 4 милиона зрители.

Най-голямо признание Мария получи от останалите европейски изпълнители във фестивала. Френската суперзвезда Жерар Ленорман лично дойде да поздрави българката, а Тони Карейра и най-горещата полска звезда в момента Камил Беднарек изявиха желание да работят с нея в бъдещи проекти.

„Запознах се с някои от най-актуалните артисти в Европа и съм поласкана от симпатията и желанието им да правим музика заедно. Живея мечтите си и съм щастлива”, развълнувано сподели Мария Илиева.

Сподели в: