Мария Илиева се среща с фенове след юбилейния си концерт

Юбилейният концерт „10 години „Лунен сън” ще предложи незабравими изживявания на феновете на Мария Илиева. Те ще имат възможност да закупят оригинални брандирани артикули – поотделно или в пакет. Ексклузивните пакети включват безплатен пропуск за лична среща с поп кралицата след концерта и всички приходи от продажбата им ще бъдат дарени на фондация Face to Face в подкрепа на борбата с трафика на хора и насилствената проституция.
За концерта на Мария Илиева е изработен оригинален щанд, на който ще се предлагат различни брандирани артикули. Феновете ще могат да закупят дискове, картички, постери, тениски, шапки и други материали с лика на най-обичаната българска певица.
Най-вълнуващата изненада на щанда несъмнено ще бъде пропускът за лична среща с Мария Илиева след концерта. Всеки, който закупи пакет от артикулите, получава възможността да се запознае лично с любимката си, да се снима и да вземе автограф. Освен че ще могат да се срещнат с Мария, феновете ще станат съпричастни и с благотворителните каузи на певицата. Всички приходи ще бъдат дарени на фондация Face to Face, с която Мария Илиева е партньор от години.

„Нямам търпение да се запозная с хората, които музиката ми е развълнувала през годините. Щастлива съм, че чрез срещата с фенове ще мога отново да подкрепя кауза, която считам за изключително важна” сподели Мария.

Концертът „10 години „Лунен сън” ще се състои на 3-ти декември в зала „Фестивална” от 20 часа.
Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstream, в Билетния център на НДК и на място в деня на концерта.
Цената на билетите е между 15 и 50 лв.

Сподели в: