Мария Илиева и нейните артисти с уникално парти

Мария Илиева представи най-големите си хитове, допълнени от красивите вокални аранжименти на Криста и B.O.Y.A.N. Двамата таланти на Стерео стая плениха публиката със самостоятелните си изпълнения на авторските си сингли и кавър версии на световни хитове. Младите изпълнители общуваха чрез музика на сцената, а връзката с публиката беше наситена с енергия и емоция.
Големият български композитор и продуцент Краси Гюлмезов (дует Шик) бе поканен от Мария Илиева да внесе романтика и усещане за интимност. Изпълнителката издаде, че двамата музиканти работят по няколко проекта, които ще бъдат включени в новия ѝ албум. Пред притихналата публика те представиха магията на акустичния звук, поднесена в специални версии за глас и роял.

Прозвучаха популярни джаз стандарти, сред които “Killing Me Softly” и “Can’t Take My Eyes Off Of You”, а новият поглед върху една от най-красивите български песни – „Обич” на дует Шик, донесе нестихващи аплодисменти за класата на двамата музиканти. Чувственото изпълнение на B.O.Y.A.N. на соул класиката на Lionel Richie “Hello” накара всички гости на да настръхнат.
С невероятен глас, излъчване и присъствие, Мария Илиева вдъхнови публиката да пее, танцува и да се наслаждава истински на качествената българска музика. Енергията се усещаше от всички – изпълнители и гости, и създаваше онзи неповторим заряд, присъщ само на неподправено въздействащите неща . За финал изпълнителката изпя на бис доказания си български и световен хит “Truly”, дует с Keith Thompson, даващ незабравим завършек на една прекрасна вечер.

Сподели в: