Мария Илиева е новото лице на козметична фирма

Мария Илиева ще бъде новото лице на AVON България през 2013 г. Със своето позитивно излъчване, естествена красота и безупречен професионализъм тя е блестящ пример за успешна и красива дама, но и същевременно загрижена за важни за обществото каузи. Освен всичко друго Мария въплъщава едни от най-важните ценности на фирмата, компанията за жени, като отдаденост и дългогодишна подкрепа за различни социални каузи и благородни инициативи.

„За мен е чест да се присъединя към голямото семейство на AVON. Това е компания, която се грижи за красотата и благоденствието на жените по света, дава им възможност да се развиват и ги прави уверени в собствените им възможности”, сподели Мария Илиева. „Чувствам се поласкана да се наредя сред едни от най-успешните и красиви жени-посланици на компанията в света като Рийз Уидърспуун, Салма Хайек, Фърги, Мила Йовович, и Ивет Лалова, които са голямо вдъхновение за мен”, допълни тя.

Мария Илиева е втората българка, която AVON избира за свое лице в България след Ивет Лалова, която беше посланик на компанията през 2012 г. Съвместната историята на българската поп-икона и компанията започва още преди 10 години, когато тя става първият посланик на кампанията на AVON срещу рака на гърдата „От любов към живота”. Прелестната Мария продължава да демонстрира загрижеността си към тази важна за българската жена тема активно и до днес.

„Щастливи сме, че вдъхновихме Мария да стане лице на марката през следващата година, тъй като това беше едно логично продължение на успешното ни партньораство през годините. Тя е изключително талантлива и всички нейни успехи не само на сцената, но и извън нея, ни карат да се гордеем с факта, че тази красива и успешна жена ни подкрепя като наше лице и посланик на филантропските ни кампании”, сподели Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON за регион Дунав.

Сподели в: