Малък пролетен джаз и още събития в Студио 5 от 26 до 30 април

Какво може да видите на сцената на Студо 5, НДК от 26 до 30 април.

26 април – събота
      18.30 НИКОЛАЙ УРУМОВ разказва за "Сексът политиката и други проЗташки неща" – комедиен моноспектакъл вход: 10 лв.

Съботната  вечер на 26-ти април, точно в 18.30ч, в Studio 5 очакваме единствения и неповторим Николай Урумов с неговия спектакъл „За секса, политиката и други проЗташки неща”. По безкрайно актуални теми, в него ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин.
Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.Това се отнася, обаче само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други.

       22.30 Най-добрият ПИАНО БАР петък вечер в сърцето на Studio 5 вход: 10 лв.
След силния старт на новия проект на Studio 5, петъчната вечер на 26-ти април отново е време за най-добрия пиано бар в сърцето на Studio 5. Точно в 22.30ч, на сцената на уютния клуб ще се качат  Румен Попов (китара, вокали), Юлия (от дует Мания – вокали), Иван Христов (пиано) и Николай Тошев (барабани). Пригответе се за незабравимо пътуване в Първа класа, с репертоар, включващ едни от най-обичаните световни и български песни, сред които на: Aretha Franklin, Adele, Ray Charlies, Joss Stone, Bruno Mars, Incognito, Randy Crawford, Duff Punk, Robbie Williams, Tina Turner, Toto, Stevie Wonder, The Jackson Five, Guns and Rosses, Eric Clapton, Sting, Васил Найденов, Сигнал, Щурците, Тоника, ФСБ и и много други!

27 април – неделя
      18.00 МАЛЪК ПРОЛЕТЕН ДЖАЗ вход: 8 лв.

В програмата:I. Музика от авторския проект “Sunshine” на Йордан Владев и приятели, ( jazz, world, fusion, new-age)
Изпълняват:
Йордан Владев – пиано, китара, бас
Таня Никлева-Владева – флейта, перкусии
Калин Жечев – клавишни
Андрей Велков – барабани, перкусии
Николай Николов – бас

II. „А Little Jazz Mass” („Малка джазова меса”) от Bob Chilcott – премиерно изпълнение в България
Изпълняват: Хор “Ave Musica” – София и трио в състав:Калин Жечев – пиано, Йордан Владев – бас, Андрей Велков – барабани,
Диригент – Таня Никлева-Владева

Части:
1. Kyrie (Господи, помилуй)
2. Gloria (Слава)
3. Sanctus (Свят)
4. Benedictus (Благословен)
5. Agnus Dei (Агнец Божий)

       21.00 КОМЕДИЙНА ВЕЧЕР С ГРУПА "СМЕШНИЦИ" вход: 8 лв.

28 април – понеделник
      18.30  A#CAPELLA – евъргрийни & jazz стандарти вход: 10 лв.
Ако обичате приятните изненади, то определено концертът a#cappella е за вас! Пригответе се да чуете едни от най-емблематичните evergreen & jazz хитове като: Misty, Un Chain Melody, You Are So Beautiful и т.н. подготвени от Евгени Господинов и неговите Звездни акапелни гласове в лицето на:
Мария Станчева, Елена Атанасова, Теменужка Первазова, Милена Спиридонова, Константин Икономов, Борислав Веженов и Мартин Каров.
И ако тези имена са ви познати, то е защото всеки един от тях е… актьор! Актьори, които ще ви покажат, че с добра техника дори и да не си музикант може да мериш сили с такъв. Страхотните таланти са ви подготвили прочувствени изпълнения, които едновременно  ще ви заредят с енергия и накарат да се отпуснете в уютната обстановка на Studio 5 на 28-ми април (понеделник) от 18.30ч,  с питие в ръка. Единственото, което трябва да направите е, за да изпитате това блаженство е да резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14 ч.).

     20.30 КИНЕМАТОГРАФ LIVE вход: 6 лв.

29 април – вторник
      18.30 Л. ОШАВКОВА и М. ЛАВИНЬОЛ представят "ФРЕНСКА МУЗИКА ЗА ФЛЕЙТА" вход: 8 лв.
На 29-ти април (вторник) проф. Лидия Ошавкова и Мишел Лавиньол/ Франция/  ще подарят на гостите на Studio 5 „Френска музика за флейта”. В програмата са включени произведения от Дебюси, Равел, Ибер, Боцца, Сен Санс, Форе и Гобер. Специален гост музикант на събитието ще бъде Т. Божко (пиано).

      20.00 Частно събитие

30 април – сряда
      18.30 СВЕТОВЕН ДЕН НА ДЖАЗА с JAZZ стандарти със студенти на Стефка Оникян вход: 6 лв.
На емблематичната за всички джазз музиканти и любители на джазз музиката дата – 30-ти април (сряда), в 18.30ч, Studio 5 посреща на своята сцена студенти на на доц. д-р Стефка Оникян от 1-ви до 4-ти курс и магистри, за да изпълнят стандарти едни от най-емблематичните jazz стандарти от репертоара на Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Louis Armstrong, Jane Monheit, Nikki Jankofsky и други. Специални гост музиканти на събитието ще бъдат:
Росен Парлапанов – пиано
Смила Стоева – барабани
Любен Любенов – бас

      22.00 SALSA PARTY С МИГЕЛ вход: 5лв
 

Сподели в: