Майстори на рисуваното капучино – конкурс

Подробности за събитието

Качественото капучино се познава по каймака – казва кралят на капучиното Луиджи Лупи – с обилна пяна,без балончета. Всъщност пяната за Луиджи е нещо много повече: както платното за художника, тя е място за реализиране на творчески идеи, възможност за разгръщане на необятно въображение.Луиджи е световно признат за номер 1 в изкуството на рисуваното капучино – изобразява върху него ябълки, есенни листа, сърца…

Под названието лате арт това изкуство набира все повече популярност из целия свят. Ежегодно се провеждат обучителни курсове и състезания както в Италия, родината на капучиното, така и в други страни по цялото земно кълбо.

Ние от Kafene.bg и верига кафенета "Онда" имаме удоволствието за първи път в България да поканим всички любители на предизвикателствата да участват в голям конкурс за рисунки върху капучино. Той ще се състои в края на януари  в кафене "Онда" на ул.Бачо Киро,София. Повече подробности за ден и час на събитието очаквайте в началото на януари.

Всеки участник ще има на разположение до 5 минути да покаже на какво е способен. Можете да се регистрирате за участие на адрес konkurs@kafene.bg като посочите трите си имена, точен адрес и телефон за контакт.Моля приложете снимка на ваша авторска творба върху капучино. Важно: местата са ограничени до 25 участника, затова побързайте!

Вижте кои са майсторите на рисуваното капучино и победителите

Голямата награда за победителя ще бъде екскурзия до Италия !

За вдъхновение вижте произведенията на Дидо и Ники
Капучино арт с Ники – видео
Капучино арт с Дидо – видео

Ето и имената на участниците:

Диан Недялков, София
Николай Григоров, София
Веселин Панов, София
Даниела Бодурова, София
Ивон Спахийска, София
Гергана Крумова
Марина Къркаличева, Пловдив
Иван Ламбов, Панагюрище
Елизабета Овчарова, София
Александрина Попова
Кристиан Ванев
Цветелина Павлова, София
Марин Геров, София

Сподели в: