Майк Джонсън от 2-4 family засне филм със Супермен

Изпълнителят Майк Джонсън, който от няколко години живее в България, участва в нов американски екшън, който се снима у нас. Певецът приключи преди броени дни най-новия си филм “Frost Giant” /”Ледено чудовище”/, хорър, който е заснет предимно в планината „Витоша”, както и край  село „Долна Малина” край София. Бъдещия хорър-хит “Frost Giant”  e 7-ми поред холивудски филм на американската диско-легенда Майк Джонсън групата “2-4 Family”.

Майк Джонсън се превъплъщава в ролята на машинен инженер на станция, в екипаж който пътува към Арктика, а героя му е на име „Gates”. Неговата съкровена мисия, най-общо казано е да … оцелее!

Група работници се намират на изследователска станция в Арктика, те откриват плавателен съд изгубен от дълго време, който е потънал между ледовете. Така започват да копаят в леда, докато достигнат до кораба, търсейки следи на това, което му се е случило, но неволно отключват една от тайните  погребани с него…

Това е началото на сюжета на най-новия филм, който засне в България  американската филмова компания „B. U. F. O.”, “Frost Giant”, на режисьора Виктор Гарсия, който е популярен със филмите „Завръщане в къщата на призрачния хълм” /"The Return To The House On Haunted Hill"/ и „30 дневна нощ: Кървави следи” ("30 Days of Night: Blood Trails"),  предшественик на „30 дневна нощ”, а това са сериите от уеб-епизодите на „Fearnet. com”.

Филмовите звезди, които участват във филма са Дийн Кейн, който е известен от тв-сериите "Супермен" и известният актьор Стивън Уедингтън, популярен от филмите "Последния Мохикан" и "Слийпи Холоу" с Джони Деп, както и  Лея Гонзалес от "Завръщане в къщата на призрачния хълм" и Люси Браун от новите хитови британски серии на "Praimvil" и култовата класика "Минотавър".

Сподели в: