Майкъл Флетли и Lord of the Dance се завръщат с модерна визия във Варна и София

След като през ноември миналата година премиерата на модернизирания и още по-въздействащ спектакъл на Майкъл Флетли Lord of the Dance бе възторжено посрещнат от над 8000 човека в столицата. Тази година шоуто ще бъде представено за първи път в новия си вариант във Варна – на 17 октомври в Дворец на културата и спорта, съобщиха организаторите от "АРТ БГ".

На 19 октомври новият Lord of the Dance ще се завърне и пред софийска публика в зала 1 на НДК – за всички, които не успяха да се насладят на живо на изцяло обновената визия на Lord of the Dance – с ултрамодерна сценография, декори, костюми и визуални ефекти.

Първите 1000 билета за двата концерта ще бъдта в продажба на промоция с 10 лв. отстъпка от мрежата на Eventim – в това число вериги магазини Германос, Офис 1, Пикадили, бензиностанции ОМВ. Билети могат да бъдат закупени и от локалните каси във Варна (касата на ДКС) и София. След изчерпване на промоционалните количества цените на билетите ще са между 30 и 60 лв. и ВИП места от 80 до 100 лв.

Сподели в: