Майкъл Джексън е бил на "ръба на провала" в Лондон

Майкъл Джексън е бил пред провал за турнето в Лондон, съобщава британският таблоид "Сън", като цитира свой източник, близък до Краля. Психиатър твърди, че Джако е бил на ръба на нервен срив. "На моменти беше притеснително непостоянен – в един момент бе развълнуван и почти маниакално настроен за неговото впечатляващо завръщане, а вс ледващия миг потъваше в мълчание и седеше, втренчен в пространството", разказва източникът на вестника.

Според източници на изданието, Кралят на попа не е бил психически или физически стабилен, за да издържи 50-концертното си планирано турне в Англия. Но се допълва в изказването, че Майкъл твърдо е настоявал, че "шоуто трябва да продължи".

Междувременно разследванията около смъртта на Майкъл Джексън продължават. Припомняме, че звездата почина внезапно на 25 юни 2009г., като в тялото му бяха открити следи от множество погълнати медикаменти. Преди дни майката на певеца, Катрин, сподели в телевизионно интервю, че не вярва Майкъл да е починал от естествена смърт. "Той беше толкова млад", казва майката. "Нещо се е случило. Но не знам какво". Сестрата на звездата – Ла Тоя Джаксън също потвърди в интервю преди време, че е убедена в насилствената смърт на брат си.

Майката на Краля е временен настойник децата му – Принс-Майкъл Джуниър, 11-годишната Парис Майкъл Кетрин и 7-годишният Принс-Майкъл II, наричан Бланкит, докато съдът не реши на кого да ги присъди.

Сподели в: