Майкъл Бубле работи по нов коледен албум

В подкрепа на предстоящия коледен албум, през декември Майкъл Бубле ще бъде водещ на първото си телевизионно празнично шоу
Мултиплатиненият канадски певец Майкъл Бубле вече работи по предстоящия си коледен албум, който ще запише в световноизвестното студио Capitol Records, използвано в миналото от артисти от ранга на Frank Sinatra, Ella Fitzgerald и Michael Jackson. По думите на Майкъл Бубле новият коледен албум е нещо, което е искал да направи още в началото на музикалната си кариера, но е предпочел първо да се докаже като успешен изпълнител, за да може да създаде автентичен и специален запис.
„Исках да дам на хората това, което Bin Crosby ми даде на мен. Той ме въведе в света на джаза и мелодията. Не исках да правя модерен или нетипичен, а просто наистина сладък коледен албум, с който децата да израснат”, казва Бубле
От новия албум може да очакваме дует с певицата Shania Twain, закачлива версия на “Jingle Bells” с триото Puppini Sisters, които изглеждат и пеят в стила на 40-те години на миналия век, както и няколко оригинални композиции и редица класически коледни песни като “All I Want for Christmas Is You” на Mariah Carey, аранжирани от Майкъл Бубле. Той споделя, че за всяко парче инструментите, дори и цигулките, се записват в студиото едновременно с вокалите. „Направих го по най-страшния начин. Всичко се случва в студиото, така че ако нещо не се получи както трябва, няма много варианти да се поправя след това”. В този ред на мисли Бубле определя предстоящия албум като красив и като най-автентичния си запис до сега. 
В подкрепа на излизането на специалния коледен албум Майкъл Бубле ще води собствено предаване на живо
по NBC, чийто продуценти ще бъдат Ben Silverman (“The Office”, “Ugly Betty”) и Lorne Michaels (“Saturday Night Live”, “30 Rock”). Едночасовото предаване ще включва изпълнения на певеца на песните от новия коледен албум, съчетани с кратки комедийни скечове. Бубле споделя, че коледният сезон е много емоционален за него. „Майка ми и баща ми ни даряваха с много любов по Коледа и това е, което искам да дам на хората от себе си. Обземат ме сантиментални чувства като мисля за това. Още в края на октомври и началото на ноември, започвам да усещам миризмата на Коледа във въздуха”, казва певецът.
Докато планира и работи по предстоящия си коледен запис, в момента Майкъл Бубле е в САЩ и Канада за световното турне в подкрепа на последния си албум “Crazy Love – Hollywood Edition”, като в края на август той ще бъде в Мексико. Наскоро Billboard постави неговото “Crazy Love Tour” под #8 в класацията за най-печелившите турнета от началото на годината до сега, като цитира приходи от турнето на Бубле до момента на стойност 36,839,037 долара за 33 проведени концерта. 
Албумът “Crazy Love – Hollywood Edition” на Майкъл Бубле е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Сподели в: