Майкъл Болтън пристигна в София днес

Броени мигове преди да излезе на сцената на Зала 1 на НДК, звездата ще се срещне с фенове.
Световноизвестният певец Майкъл Болтън кацна в София тази сутрин, ден преди концерта си в Зала 1 на НДК на 30 юни (вторник).

След кацането си на летище София Майкъл Болтън прие да направи две телевизионни изяви. Певецът ще гостува днес в „Шоуто на Слави”, а утре сутрин ще можете да го видите в „На Кафе” по Нова Телевизия.

За престоя си в София Майкъл Болтън е поискал пищен кетъринг, като най-екстравагантните желания са плато с хумус (вид зърнен пастет от Близкия изток) и вода FIJI (бутилирана в дълбоките тропически гори на островите Фиджи). За вечеря музикантът е поискал Азиатска или Средиземноморска кухня и изискани червени вина.
На сцената ще бъде придружен от екип от 10 музиканти и 4 бек-вокалисти.
Минути преди концерта Майкъл Болтън ще се срещне с 15 от най-запалените си фенове.

Музикантът идва за емоционално разтърсващ концерт в България по покана на Болкан Ентъртейнмънт. Шоуто ще започне в 20:00 часа. Нашата дата е част от световното турне на певеца “The Very Best of Me”, посветено на албума, събрал най-големите хитове на изпълнителя.

Билети: Билетен център НДК, мрежата на ticketstream.bg, включително Office 1 Super Store и касите на М-Тел, мрежата на eventim.bg, включително Пикадили и Германос

Цени: между 30 и 80 лв.

www. ticketstream.bg
www.eventim.bg

снимки: Болкан Ентъртейнмент

Сподели в: