Майкъл Болтън изнесе зашеметяващ концерт в София

Световноизвестният изпълнител Майкъл Болтън изнесе зашеметяващ концерт в зала 1 на НДК и успя да вдигне публиката на крака. Американският певец дойде в България за втори път, като не пропусна да благодари и да похвали родната публика. Певецът бе в София по покана на Болкан Ентъртейнмънт. 10 музиканти и 4 беквокалистки придружават Болтън по време на турнето му "The Very Best of Me".

Наред с хитовете "Can I Touch You There", "How Can We Be Lovers", "Said I Loved You But I Lied", "How Am I Supposed To Live Without You", "When A Man Loves A Woman", известният певец изпълни няколко класики на Франк Синатра, както и арията "Nessun Dorma" на Пучини, част от репертоара на незабравимия Лучано Павароти. На изпълнението на арията, публиката изригна и всички се изправиха на крака пред певеца и неговите страхотни музиканти.

Майкъл Болтън доказа класата си, като изпя безсмъртната "Summertime" на Гершуин. След задължителният бис, на който певецът изпълни две песни, придружени от страхотно китарно соло, Болтън благодари за пореден път на публиката и слезе от сцената, изпратен с шумни аплаузи.

Сподели в: