Магията на Арена ди Верона”, филм с невероятният глас Гена Димитрова

Италиански културен институт, Студио 5 Ви канят на  „Операта, една любовна история между Италия и България
Мултимедия
„Магията на Арена ди Верона”, филм, вълнуващо пътуване до най-голямата открита сцена в света  в романтичния град на Ромео и Жулиета и необикновено изживяване под открито небе с гласа на Арена ди Верона – Гена Димитрова

Концерт ”Оперни страсти” любими арии и канцонети с участието на един от „трите български тенора” – Георги Петров и сопрана, Теодорина Веселинова.
Д-р Магдалена Манолова, познатата водеща от телевизионния екран, автор на програмата ще подгрява високия градус на вечерта.

Всичко това предалaга програмата – „Операта, една любовна история между Италия и България” в неделната вечер на 22 април от 18.00 часа.
Не пропускайте шанса да събднете една мечта – да изживеете под небесния свод на Верона незабравимата Гена, гласа на Арена ди Верона, да опитате вкуса на италианския начин на живот в града на Ромео и Жулиета.
Каним ви да бъдете пасажери в нашия любовен полет до Верона и назад с пилот Магдалена Манолова в уютната атмосфера на Студио 5.

Едно удоволствие само за 8 лева.

Очакваме ви на 22 април, неделя от 18.00 часа в любимото ваше Студио 5, НДК, вход А3.

Билети – 8 лв. на касата на НДК, www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg, както и на касата на Студио 5 преди началото на концерта.

Не забравяйте да си направите и резервация! На телефон 02/963 12 54.

Сподели в: