Магическа книга за фокуси

Издателство „Софтпрес“ представя „Магическа книга за фокуси“ от Каролин Кюнцел.

Абракадабра! Раз и два, и три, магията ще се разкрие пред твоите очи!

Никой не се ражда магьосник. Дори Хари Потър е трябвало да се упражнява упорито. И това е добра новина – защото означава, че всеки може да научи магически трикове. Просто трябва да има добър учител и книга като тази, в която ще откриете над 50 фокуса, разделени по теми и по категории за начинаещи, напреднали и професионалисти и илюстрирани със снимки, които показват изпълнението на триковете от деца и са придружени с ясни инструкции стъпка по стъпка.

Описанието на фокусите е придружено от хитри съвети за улеснение и страхотни идеи за изработка на костюми и декори и организиране на собствено магическо шоу.

Малките магьосници няма да се нуждаят от нищо специално, за да направят фокусите в тази книга –  всички предмети, от които се нуждае за изпълнението им могат да бъдат открити у дома.

Тази книга не се изчерпва с разкирването на фокуснически тайни и механиката на илюзията.

В книжката има:

  • снимки, които показват изпълнението на триковете от деца и са придружени с ясни инструкции стъпка по стъпка;
  • хитри съвети за улеснение на всеки от описаните фокуси;
  • страхотни идеи за изработка на костюми и декори и организиране на собствено магическо шоу.

За да направиш фокусите в тази книга, няма да ти е нужно специално оборудване.Ще откриеш всички предмети, от които се нуждаеш, у дома. Просто избери дали да започнеш от триковете с монети, с карти или пък от тези с въже или кърпа.

Упражненията и съветите за сценично поведение, които „Магическа книга за фокуси“ дава на желаещите да упражняват магьосническата професия, са полезни и в истинския живот и могат да помогнат на всяко дете да придобие увереност в общуването, поставяйки основите, върху които да развива бъдещите си презентаторски умения.

Корица: Твърда корица
Страници: 160
Корична цена: 25.00 лв.

Прочетете още:
"Пътешествие в чудния свят на математиката" от Юрген Брюк

Сподели в: