Лятно електро парти с Махмут Орхан

Като част от кампанията TUBORG Night Edition на 22 юли почитателите на клубната култура у нас ще могат да чуят на живо популярният  DJ Махмут Орхан. Грандиозното парти ще разтърси пловдивския клуб W Garden. Роденият в Бурса диджей и продуцент, често е спряган като новата супер сензация на европейската клубна сцена. Махмут Орхан е автор на парчето “Feel”, което е един от абсолютните хитове на лято 2016. За броени месеци то доби международна популярност и вече има общо 40 млн. гледания в YouTube.

Сред любимите стилове на DJ Махмут Орхан са Deep House, Indie Dance и Nu disco. Ремиксирал e песни на известни артисти като DJ Таркан, a работата му е основно съсредоточена върху ре-аранжиране на парчета от 80-те и 90-те години.

На 27 юли, специално за TUBORG Red Edition в България пристига един от най-добрите рейв танцьори и бивш член на Prodigy Лирой Торнхил..

Музиката на Лирой е силно повлияна от тежките електронни бийтове, old school семпли, хип-хоп и рок от средата на 90-те години. Сетовете, които ще чуем в София, носят атмосферата на добрите стари времена от апогея на The Prodigy с разнообразни електро миксове и танцувални предизвикателства, превърнали се в негова запазена марка. Партито ще бъде на 27 юли (сряда) от 18.00 ч. в клуб Маймунарника в София.

До края на 2016 г. TUBORG дава възможност на всички любители на качествената музика да станат част от общо 40 цветни партита в най-популярните клубове в София и Пловдив. Календарът се обновява постоянно и е достъпен през специално приложение във Facebook страницата на TUBORG.

Предстоящи партита в летния календар на TUBORG Night Edition са:
30 юли – The Red Edition – TUBORG LIVE Marathon в клуб Библиотеката, Пловдив
27 август – The Green Edition – TUBORG Live Marathon в клуб Библиотеката, Пловдив

Сподели в: