Лятна академия за деца-предприемачи с Жюстин Томс

След успешната първа Лятна академия по предприемачество с Жюстин Томс, след многото положителни обратни връзки и желание за нови дати през август ще се проведе втора лятна академия. Датите са 11-14 август, а възрастовата група – 10–14 години. Времето на провеждане на занятияте е от 14:00 до 18:00 ч. Мястото: “Пространства Серендипити“ – бул. „Цар Борис III“ 99-101 Партер (собствен вход).

Целта на академията е да научи децата на нови знания и умения, полезни за цял живот, които не се преподават в училище и вкъщи също се говори рядко за това. Интересно е да се отбележи, че благодарение на съвременните технологии, днешните деца стават предприемачи и/или започват да изкарват сами собствен доход на възраст над 10 г. Защо и нашите деца да не са между тях?

Програма:
Ден 1:
Идеи за бизнес. Верифициране – как да разберем дали нашите идеи стават?
Как да подберем най-жизнената идея? Бизнес план – какво включва, как се прави?

Ден 2:
Ценообразуване. Приходи и разходи. Баланс. Счетоводство. Печалба.

Ден 3:
Името на фирмата. Името на продукта. Лого. Брандинг. Слоган.
Комуникация.

Ден 4:
Производство. Поток. Договаряне. Къде и как да търсим клиенти.

Всеки ден ще включва два часа теория и два часа workshop и креативна работа.

За Жюстин Томс:
Жюстин Томс е онлайн маркетинг специалист с над 17 години опит зад гърба си, 12 книги по темата, над 500 статии и 10 години преподавателска дейност в НБУ и M3 College. Интересите й в областта на дигиталните комуникации, онлайн маркетинга и предприемачеството се допълват любопитно с родителството и нейните три деца, градинарството като хоби и гражданския активизъм за промяна в обществото ни.

Цена:
60 лв. с включени всички материали.

За допълнителна информация и записване:
info@prostranstva.com
0897 877 651

Сподели в: