Люси Дяковска се присъедини към Акага за концерта им на 28 октомври в Зала 1 на НДК

Певицата Люси Дяковска ще допълни звездния състав от приятели на Акага на концерта им на 28 октомври в Зала 1 на НДК. Новината се оказа изненадваща дори и за музикантите от Акага, защото предложението дошло от самата Люси. Мегазвезвата от Германия научила за концерта от интернет и веднага звъннала на издателите на No Angels в България Вирджиния рекърдс/Universal Music с предложение да се присъедини към най-якото българско музикално събитие на годината. Естествено, идеята допаднала на Акага моментално. Те и Люси се харесали още по времето на Мюзик Айдъл 2, когато Люси журираше, а Акага бяха бенд.

„Въобще не ни хрумна, че Люси, която има много ангажименти в Германия, ще има възможност да се включи в нашето шоу „Акага и приятели”. Няма какво да крия – поласкани сме и с удоволствие приехме идеята да се появи с нас на сцената на Зала 1. През последните дни не излизаме от репетиционната. Решили сме програмата на концерта да е разбиваща, феновете ще го оценят” – споделя Краси Куртев от Акага.

Другите гост-изпълнители в концерта „Акага и приятели” са Графа, Хилда Казасян, Дичо, Тома от Мюзик Айдъл 2, Спенс и холандския MC Mellow Mac.

До концерта остават броени дни и все още можете да намерите билети за него, а те са ценни, защото не само ви отвеждат към незабравимо музикално притежание, а и защото само с тях можете да се сдобиете с албумa  „Акага 1993-2008” само за 6 лв.

* * *

Невена и Тони – за първи път на една сцена

Сподели в: