Людмила Сланева – Loco представя новия си сингъл

Новият сингъл на Людмила Сланева – Локо носи интересното име “Кактус”, и е част от дебютния й албум “Можеш”. След едногодишната почивка, в която Людмила се беше насочила само към театъра, дойде време да чуем и нещо ново от нея. Песента е доста динамична и може би е последния ни шанс да добием лятното настроение, от което имаме нужда. В нея се разказва за забързания и динамичен ден на един човек. Музиката и аранжиментът са на Георги Георгиев от “Остава”, а текстът на Георги Георгиев и Людмила Сланева.

Видеото е едно концертно изпълнение на песента, заедно с музикантите от група “Остава”. Режисьор е Васил Стефанов, който изключително добре е уловил емоцията и удоволствието от изпълнението на Локо.

През изминалата година Людмила игра в много успешни постановки в цялата страна. Някои от тях са “Кървава сватба” на Мариус Куркински и “Мисия Отело” на младия режисьор Боян Иванов. Съчетаването на музиката и театъра никога не е било трудност за Локо. И двете заемат еднаква позиция в приоритетите и, но все пак предпочита определението актриса. В момента се подготвя за нови постановки, пътуванията й из страната не спират, а последното й занимание е да сформира нова група за клубните си участия. Така че следете програмата на клубовете и театрите за да видите и чуете поредното изкушение, което Людмила Сланева – Локо ще ни предложи.

Сподели в: