Любо ще представи новите си парчета в столичен клуб

Един от най-вълнуващите изпълнители на живо – Любо, ще бъде гост на първия за сезона "MAD Thursday Live Session”. Популярният музикален проект на MAD TV и Yalta club се завръща с пълна сила, представяйки едно от емблематичните имена на българската музикална сцена, със специалното гост-участие на Мария Илиева, музикантите от D-2 и WahTony от Tri O Five.

На 13 ноември в рамките на едночасов лайв за първи път пред публика Любо ще представи най-новите си парчета от своя предстоящи студиен албум. Напрегнатото очакване на диска сред феновете му и огромният успех на сингъла "На края на света”, е повод за ексклузивното представяне на новите песни на "MAD Thursday Live Session”. За първи път ще прозвучи на живо и песента "Забранена любов” от едноименния сериал.

Специален гост на ще бъде поп-звездата Мария Илиева, с която Любо ще представи в дует съвместния им хит от 2001 г. “All Right”. На сцената ще се изявят и някои от най-популярните български музиканти – Краси Тодоров (D2) – клавишни, Явор Александров (D2) – барабани, Александър Обретенов (D2) – бас китара и WahTony (Tri O Five ) – китара.

Любо ще направи традиционната разходка из хитовете си – "Искам”, "Ще те намеря”, "Ако някога”, "Говори ми на ти” и др., които ще бъдат представени с изключително изненадващи аранжименти и здрав рокаджийски саунд.

 
 

Сподели в: