Любов, емоции, страсти и падения във френската дамска мода

Lilian Edwards представи новата си луксозна женствена линия във Френският институт в София. За сезон пролет-лято 2015 модното шоу на дизайнерката носи името “Amour de ma vie “ или “ Любовта на живота ми “. Колекцията на дизайнерката е основана на любовта й към платовете, цветовете и художествените творби на един известен в чужбина български художник. Десените на марката са авторски и са калейдоскоп от цветове. Моделите и имат линеен и детайлизиран стил, а страстта й са роклите, както ежедневни, така и строго официални. Колекцията “Amour de ma vie” оживява с помощта на Красимир Митев – български художник популярен в Испания, Германия, Холандия и други страни в Европа. Стилът му е бурен и емоционален. Рисува своите сънища и мечти, които ту придобиват образа на красива жена, ту нямат конкретна форма. Устни се докосват и при допира им избухва взрив от емоция. Новата колекция на LILIAN EDWARDS e взрив от искрящи цветове и нежни романтични материи, даващи усещането за жена. Колекцията е елегантна, с авторски платове, ръчно апликирани френски дантели, естествена коприна и копринени шифони. За Lilian Edwards дизайнът е резултат от смесване на усещания и културни влияния. Дрехите на дизайнерката съобразяват линията с жената като чувствена, женствена и динамична личност.

Дрехите бяха създадени от любовта, с желанието да влее нейната капка обич в морето
от любов…

Lilian Edwards с години се облича като девойче с големи пуловери, джинси и огромни кецове.Напълно отхвърля женствеността, която всъщност е дълбоко в нейната душа – безнадеждна роматичка. Изведнъж ден след ден започва да се превръща в жената , на която всеки истински мъж би се възхитил, жадна, секси, чувствена и щастлива жена.

Като графичен и уеб дизайнер винаги е била свързана с красивото. За 15 години е създаламного реклами и сайтове на клиенти. Красотата и идеиите извират от душата й. През всичките тези години тя е обградена от безкрайни различни емоции, много интересни лични случки на толкова различни места по света, които с времето зараждат в ума и сърцето тази идея за различна, индивидуална и проницателна романтична и много женствена модна линия. Това „ ново начало „ всъщност е нещо чакано от хората около нея.
Любовта вдъхва живот! Марката Lilian Edwards се ражда с първият дъх на сина й Едуард. Не е случайно името на първата колекция на дизайнерката „Amoure de ma vie” – Любовта на живота ми. Това е събирателно на всички любови, емоции, страсти, падения и възходи в нейния живот.

Мъжете, децата, родителите и приятелите, животните и природата са събирателно на цялата любов, която тя раздава.

Цялата първа колекция оживява с помоща на Красимир Митев – български художник популярен в Испания, Германия, Холандия и много други страни в Европа. Художника дава пълни авторски права на модната линия. За работата си в Испания е получавал множество награди. Стилът му е бурен и емоционален. Рисува своите сънища и мечти. Те ту придобиват образа на красива жена, ту нямат конкретна форма. Устни се докосват и при допира им избухва взрив от емоция.

Цветовете са искрящи. Такава е и първата колекция на дизайнерката – взрив от цветове и емоции, нежни романтични материи даващи усещането за жена.

Сподели в: