"Любовта на моя живот" – мода за чувствени и динамични жени

Lilian Edwards представи новата си луксозна женствена линия във Френският институт в София за сезон пролет-лято 2015. Модното шоу на дизайнерката носи името “Amour de ma vie “ или “ Любовта на живота ми “. Колекцията е основана на любовта й към платовете, цветовете и художествените творби на един известен в чужбина български художник. Десените на марката са авторски и са калейдоскоп от цветове. Моделите й имат линеен и детайлизиран стил, а страстта й са роклите, както ежедневни, така и строго официални.

Колекцията “Amour de ma vie” оживява с помощта на Красимир Митев – български художник популярен в Испания, Германия, Холандия и други страни в Европа. Стилът му е бурен и емоционален. Рисува своите сънища и мечти, които ту придобиват образа на красива жена, ту нямат конкретна форма. Устни се докосват и при допира им избухва взрив от емоция. Новата колекция на Lilian Edwards e взрив от искрящи цветове и нежни романтични материи, даващи усещането за жена. Колекцията е елегантна, с авторски платове, ръчно апликирани френски дантели, естествена коприна и копринени шифони. За Lilian Edwards дизайнът е резултат от смесване на усещания и културни влияния. Дрехите на дизайнерката съобразяват линията с жената като чувствена, женствена и динамична личност. 

Lilian Edwards с години се облича като девойче с големи пуловери, джинси и огромни кецове. Напълно отхвърля женствеността, която всъщност е дълбоко в нейната душа – безнадеждна роматичка. Изведнъж ден след ден започва да се превръща в жената, на която всеки истински мъж би се възхитил. Като графичен и уеб дизайнер винаги е била свързана с красивото.

За 15 години е създала много реклами и сайтове на клиенти. Красотата и идеите извират от душата й. През всичките тези години тя е обградена от безкрайни различни емоции, много интересни лични случки на толкова различни места по света, които с времето зараждат в ума и сърцето тази идея за различна, индивидуална и проницателна романтична и много женствена модна линия. Това „ново начало" всъщност е нещо чакано от хората около нея. Любовта вдъхва живот! Марката Lilian Edwards се ражда с първият дъх на сина й Едуард.

Не е случайно името на първата колекция на дизайнерката „Amoure de ma vie” – "Любовта на живота ми". Това е събирателно на всички любови, емоции, страсти, падения и възходи в нейния живот. Мъжете, децата, родителите и приятелите, животните и природата са събирателно на цялата любов, която тя раздава.

Сподели в: