Любовта на българските фенове връща Сара Тавареш у нас

Пленителната португалка Сара Тавареш, която през 2009 г. зарадва за първи път българските си почитатели, се е отдала на заслужена почивка. След изтощителното турне за издадения пореден супер успешен албум „Кшинти” (“Feel it”), което продължи 10 месеца и приключи в САЩ, Сара е спряла за известно време пътуванията. Изключение прави само за много любими и специални дестинации.
   
Зала „България” ще събере най-запалената част от феновете й на 17 ноември. Босоногата креолка ще разпръсне безкрайната си положителна енергия с ритми от Португалия и Кабо Верде. “Аз те обичам, аз те познавам, аз се нуждая от теб, аз не мога да живея без теб”.  Никой не е казвал тези простички и често повтаряни думи, така,  както ги пее Сара. Нейният хит „One Love” няма как да не плени  с искреността и жизнерадостта си, с цялата тази голяма любов, която Сара раздава и изпява на смесица от  португалски,  анголски сленг, креолски от Капо Верде, като прибавя английски и френски думи. „Използването на различни езици е символично, казва Сара –  да се отпразнува обединението на всички хора! ”
   
Концертът на Сара Тавареш е част от третото издание на фестивала „Meet the world” и е с любезното съдействие на Португалското посолство  нас. Сара и нейните музиканти подготвят специална изненада за българските си фенове, съобщават организаторите на фестивала. Билети от сайта и мрежата на Ивентим – магазини Пикадили, Германос, Ориндж Център, Мултирама, Техномаркет и Фотосинтезис.

Можете да чуете Сара Тавареш тук:

http://www.youtube.com/watch?v=R2i_-F8JftE

Сподели в: