Любовният роман "Решението" на Пени Винченци

Пламенна връзка… между Мат Шо, издигнал се съвсем сам, и Елайза Кларк, очарователна редакторка, преди години дебютантка на годината. Любовта им се разгръща в Лондон през 60-те години в екстравагантния Милано, сред великолепието на Ню Йорк, но сърцето на връзката им е Съмъркорт – прекрасното имение, собственост на семейството на Елайза от поколения, причина за много неприятности. Брак… страстен, наситен с трудности, конфликтите се подклаждат от социално и професионално напрежение. Животът на Мат и Елайза започва да се разпада и да се преплита с живота на други – Джереми Норткот, очарователен мъж, постигнал забележителни успехи в света на рекламата, пищната италианска модна икона Мариела Креспи, Скарлет, сестрата на Мат и Луиз, упоритата, дръзка делова партньорка на Мат, амбициозна и умна като него, готова да се бори до самия край за бъдещето си. Дете… Еми, обожавана, нежно цвете, жертва на обречения брак на родителите си. Тя задържа двамата заедно и същевременно ги разделя. Решението… мъчително, продиктувано от отчаяние, отнесено в съда, където истината ще излезе наяве, тайните ще бъдат разкрити, репутациите – съсипани. В сърцето на всичко е съдбата на едно момиченце.

„Възхитителна също като чаша шампанско, от една глътка ти се приисква още и никак не ти се иска да свърши.”
„Дейли Експрес”

„Великолепна за четене”
„Мейл он Сънди”

„Литературният еквивалент на огромна кутия ръчно приготвени шоколадови трюфели – истински разкош.”
„Уман енд Хоум”

За автора:

Пени Винченци е една от най-обичаните и популярни писателки. След „Стари Грехове”, първия й роман, издаден през 1989, тя е написала 15 бестселъра, сред които е „Предателства”, бестселър № 1 на „Сънди Таймс” и последният – „Решението”.
Първата й работа е в библиотека „Харъдс”, когато е на шестнайсет, след което се записва в колеж за обучение на секретарки. Постъпва на работа в „Мирър”, по-късно става журналистка, пише за „Таймс”, „Дейли Мейл”, „Космополитън” и още много други, преди да започне да пише романи. Няколко години по-късно по света са продадени над 7 милиона от книгите на Пени Винченци и тя става известна като „доайен на съвременния блокбъстър”. („Гламър”)
Пени Винченци има четири дъщери и дели времето си между Лондон и Гауър, южен Уелс.

ИК "Сиела"

Корична цена: 18 лв.

 Още от този автор:

"Решението" – откъс

Сподели в: