"Любовен квадрат" със Стефан Рядков

Комедийната пиеса на Карина Ходикян, която се играе на сцената на Младежкия клуб в Национален дворец на културата, може да гледате със специалното участие на актьора Стефан Рядков. Режисьор на провокативната пиеса е Хакоб Газанчиян. Какво още може да гледате в конгресен център- София в НДК:

Програма от 23 февруари до 1 март 2009г.:

23 февруари, понеделник

Мл. клуб от 19.00 часа – Дипломен спектакъл “Сън в лятна нощ” – Уйлям Шекспир.
Постановка Георги Новаков.
Асистент – режисьор Ивет Радулова.
Музикално оформление Петя Диманова – лауреат на „Аскеер” за театрална музика за 2005 г. и 2007 г. Участват абсолвентите от ІІІ-ти курс на Театрален колеж «Любен Гройс» с
художествен ръководител Георги Новаков.

Зала 6 от 15.00 до 19.30 часа –Полуфинален мач за Световното първенство по шахмат между Веселин Топалов /България/ и Гата Камски /САЩ/
До 28 февруари включително.

24 февруари, вторник

Зала 1 от 19.00 часа – Концерт  – “7-ми годишни награди на Планета ТВ”

25 февруари, сряда

Зала 9 и фоайета от 10.00 до 19.00 часа – Изложение “Мебел – Пролет`2009”

Това е първата по рода си специализирана изложба  за мебели, провеждана от 1995 година насам. Освен мебели, изработени от масивна дървесина ще има и такива изработени от ратан, бамбук и др.материали в класически, модерен или бароков стил, ще бъдат показани също така и интериорни врати, санитарен фаянс, дърборезбовани мебели и стенни часовници, аксесоари за дома и интериора създаващи домашен уют, градинска мебел.
До 1 март включително.

26 февруари, четвъртък

Младежки клуб от 19.00 часа – “Далавера за леваци” от Майкъл Куни
Блестящ съвременен английски фарс, изпълнен с много смях и неочаквани обрати… Режисьор – Андрей Аврамов
Постановка на ДПТ

Фоайета зала 1  /ет. 0 – 4/ от 10.00 до 19.00 часа –  Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО  Организатор на 26-то издание на този престижен форум на туристическия бранш  е ПРИМ ЕКСПО под патронажа на Държавната агенция по туризъм и с подкрепата на браншовите организации: БАТА, БХРА, БТК, АБТТА, БААТ, БАБСТ, Съвет по туризъм – София, Национален дворец на културата.

До 28 февруари включително.

27 февруари, петък

Младежки клуб от 19.00 часа – “Любовен квадрат” – комедия от Карина Ходикян
Режисьор – Хакоб Газанчиян
Специален гост – Стефан Рядков
Ще бъдете смаяни от това какво могат да сътворят две пренебрегнати жени…!
Гостува Театър”Рачо Стоянов” – Габрово

28 февруари, събота

Зала 7 от 11.30 часа – Детски национален конкурс за мартеници
Инициативата е благотворителна и  изработените мартеници ще бъдат изпратени на българските общности в Молдова и Украйна. На благотворителния гала-концерт ще бъдат връчени наградите на победителите от конкурса.
Допълнение към програмата:

27.02., кино “Люмиер”,  18.00 часа – повторна прожекция на български късометражни филми. Организацията за късометражно кино Синемафия повтаря прожекцията поради големия брой участници и големия интерес на публиката. Жури в състав: Стефан Командарев, Стефан Вълдобрев и Магърдич Халваджиян ще отличи най-добрите филми.

Сподели в: