"Лъже ли ви той" на Дан Кръм

Всички ние постоянно се сблъскваме с лъжци -търговеца, който се опитва да ви измами, колежката, която иска вашата длъжност, приятелката, която си пада по мъжа ви, съседа, който твърди, че клоните на вашето дърво влизат в имота му. Налага ни се мигновено да преценяваме кой е искрен и кой ни лъже. Защо? Съвсем просто: за да можем да реагираме адекватно.

Вие заслужавате истината и това е основната причина, поради която е добре да се научите да разпознавате лъжите. Целта на тази книга не е да ви създаде параноя, че хората непрекъснато ви лъжат, нито пък да ви внуши, че не бива да вярвате на мъжете. Има безброй добри мъже, които не искат да ви наранят, не биха си и помислили да ви заблуждават и действително се стремят към пълноценна романтична връзка с вас. Способността да забележите подходящия мъж е незаменима. Както и да забележите лъжите преди да се влюбите в неподходящия мъж.

Дан Кръм е бивш следовател от ЦРУ, водил разпити с детектора на лъжата. Днec той paботи зa пpaвитeлcтвото нa CAЩ и paзpaботвa пpогpaми зa aмepикaнcкото paзузнaвaнe зa оптимизиpaнe нa мeждунapоднитe им опepaции. Дaн поcвeщaвa голямa чacт от paботaтa cи нa изучaвaнeто нa пcиxологиятa нa човeкa и cи e cътpудничил c извecтни eкcпepти и aвтоpи в облacттa кaто Tони Pобинc („Cъбудeтe вeликaнa в ceбe cи“) и Джоузeф Acapaф („Taйнaтa“). Разтревожен от оплакванията на много жени,че ги мамят и се възползват от тях, той разработва стратегия, с чиято помощ всяка жена може да установи дали я лъжат.

Една от основните причини да ни лъжат успешно е, че търсим истината в думите на човека отсреща, а през това време често не забелязваме очевидни или поне издайнически знаци, че другият не казва истината. Ако се стремите да забележите лъжите, а не честността, ще можете да установявате кога някой ви заблуждава, по всяко време и навсякъде. Не бива да вярвате на някого само защото на пръв поглед говори искрено. Научете тайните на ЦРУ за водене на разпити и разследвания, за да разберете дали приятелят ви действително казва истината.

„Лъже ли ви той“ ще ви разкрие:

Защо мъжете лъжат.
Двата вида лъжи, които мъжете изричат.
Защо не забелязваме лъжите и как да се научим да го правим.
Какви въпроси да зададем, за да хванем лъжеца.
Повече от 101 примерни лъжи.
Как да излезем победители от измамната игра.
И още много други полезни съвети.

Стратегията на Кръм ще ви помогне не само в личния живот. Жените, които усвоят тази стратегия могат да станат по-добри служители, колеги, ръководители, бизнес дами и да водят по-успешно преговори.

„Тази книга ще промени живота ви в областта, която ви интересува най-много – любовните връзки.Знам, че книгата страшно ще ви хареса. Дори ви гарантирам, че след като я прочете, след като изпълните стъпките за действие, приложите ги на практика и започнете да разпознавате лъжите, ще я препоръчате на всичките си приятелки.”

ИК Локус Пъблишинг

Корична цена: 12 лева

Сподели в: