Литературно четене със Станислава Кара

На 19 януари, от 19:30 ч. в Bar Dak ще се състои литературно четене със Станислава Кара. Чаровната и уникално свежа водеща на рубриката „Като на кино“ (в „Преди Обед“) по BTV има две прекрасни книги, част от които ще ви почете следващия понеделник.

Тя е журналист и писател. Дебютният й роман „Фалшът е начин на мислене“ е приключенска история, посветена на страстта й към пътешествията и изкуството. Вторият й роман „Повикът на щастливата случайност“ пък нищи женски взаимоотношения и приключения.

Посетила е много и различни места от далечния Изток до малко по-близкия Запад. Обича да се среща с хора от всички слоеве на обществото – държала се е като истинска дама с президентите на Украйна и Колумбия, посетила е гетата в Индия и е виждала боливудска звезда в петзвездния хотел отсреща, яла е мравки в Богота и знае, че няма по-добър масаж от този за шест долара на плажа в тайландските острови.

Стаси смята да продължи да пише и да се среща с интересни хора като холивудските звезди Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Ема Томпсън, Том Круз, Камерън Диаз и Чарлийз Терон са само част от имената, които тя интервюира за рубриката си по BTV. Блогът й stasykara.tumblr.com следи най-интересното от света на киното и телевизията, а youtube каналът й съдържа всички тези звезди срещи – https://www.youtube.com/user/StasyKara.

Очакваме ви, приятели – телефонът ни за резервации е 0877 211 123 – използвайте го, защото миналия път доста хора не можаха изобщо да влязат в бара! 🙂 Още веднъж ви благодарим за интереса – радостни сме и ще продължаваме да правим този event с много желание! 🙂

Станислава Кара – Между щастливата случайност и пишещия пътешественик

Станислава Кара: Бъдете готови за щастливата случайност – видео

Сподели в: