Литературна среща на незрящи

На 16 и 17 август 2007г. в град Варна ще се състои ежегодната литературна среща, организирана от Сдружение "Евроинтеграция" в партньорство с Дирекция "Социални дейности и жилищна политика" и Дирекция "Култура" към община Варна.
  
Целта е творческата среща да се превърне в полезна дискусия по иновационни практики за решаване проблемите на младите хора със зрителни затруднения.

Всички, които са запознати с  удовлетворяване на образователните, творческите и други потребности на младежите с увреждания, могат да заявят участие с доклад, презентация или споделен опит.

Необходимо е да изпратите до посочената дата Ваши непубликувани досега стихове (до 3 броя) и Вашите материали за семинара в електронен вариант по електронна поща или на адрес: Варна 9000, ул."Георги Живков" 30, Сдружение "Евроинтеграция", за Нели Кирякова.

Организаторите поемат разходите за обяд, вечеря и нощувка в хотел  на  16.08.2007 г. От една организация могат да присъстват 2 участници и 1 придружител.

Заявки можете да направите най-късно до 25.07.2007 г. на посочения електронен адрес: nkirjakova@abv.bg или на факс: 052/ 618 838.

Сподели в: