Литературен сайт се нуждае от помощ

Сайтът www.stihovebg.com е за млади творци, който дава място за изява на техните авторски качества. Свободно да общуват помежду си и да разменят опита, който имат. Сайтът е напълно безплатен с цел, не да се ограбват авторите и читателите на сайта, а да могат свободно да изявяват своя талант. Сайтът е изграден на доброволни начала с цел да подпомогне младите и талантливи българи. Сайтът е направен от нулата, в момента той се пренаписва, и се изработва новият му дизайн и функционалност. Вече са обсъдени над 20 допълнителни услуги и идеи.

Основната цел на сайта е създаване на една общност, в която всички автори да могат да общуват свободно и разменят опита, който имат. Целта на нас, създателите на този сайт, е той да стане предпочитано място за развлечение и хоби, като всички предлагани услуги останат безплатни.

Сайтът е за всички, които обичат да пишат, да четат, от всякаква възрастова група. Авторите имат възможността взаимно да се коментират, оценяват и откриват своите грешки.

Създателите на сайта се обръщат с молба за помощ за закупуването на сървър, който им е нужен за да осъществят технологически всички свои идеи за развитие на сайта, за да радва той многобройните си посетители. Вече са събрани близо 400 лв, но са нужни още. Всеки, който има желание да дари някаква сума, без значение каква, е добре дошъл да подпомогне www.stihovebg.com. Така всеки дарител косвено ще направи едно добро дело за развитието на българската култура и изкуство.

За повече информация можете да се обръщате към:

Стилиян Георгиев, администратор

admin@stihovebg.com

ICQ: 216995998

Skype: rento_sam

Сподели в: