Лиса Гайър идва за концерта на Съли Ърна в „Арена Армеец“

Вокалистката Лиса Гайър ще се присъедини към музикантите за големия концерт на Съли Ърна в София този месец. Новината бе съобщена в телефонно интервю за радио Z-Rock. Гласът на Godsmack и цялата му група за солови проекти заедно с Лиса, ще чуем на живо на 26-ти септември в зала „Арена Армеец“ от 20:00 ч. В събитието ще вземат участие и трите дами от Оркестъра на Класик ФМ радио, които участваха и на миналогодишните концерти на Съли у нас.

Съли Ърна нарича Лиса „феноменален глас с диапазон от четири октави“. Певицата участва в записите на двата солови албума на Ърна – Avalon и Hometown Life. Освен това, тя развива и самостоятелна кариера – издава албуми със своя група, пише песни, свири на китара и преподава в престижния музикален колеж „Бъркли“ в Бостън.

В интервюто за радио Z-Rock Съли Ърна сподели още, че подготвя  музикални изненади за концерта у нас, който е част от голямото му европейско турне, стартиращо на 14-ти септември. Той подчерта отново, че нашата страна е най-любимата му концертна дестинация, заради  познанията на публиката и неповторимия контакт с нея. Съли разказа как върви работата по подготовката на новия албум на Godsmack, кога ще е премиерната му дата, кога ще чуем първия сингъл от него и дали България ще бъде включена в плановете им за турне в Европа през 2018. Цялото интервю на Елена Розберг ще бъде излъчено по радио Z-Rock в началото на следващата седмица.

Събитието “The Voice of Godsmack – Sully Erna in concert” се организира от „Кантус Фирмус“ по повод 11-тия рожден ден на Z-Rock – рок радиото на България. Продължава продажбата на билети за концерта в секторите за седящи места и на терен. Местата във фен зоната непосредствено пред сцената са изцяло изчерпани. Билети могат да се закупят на ticketsbg.com и в мрежата на Eventim.

Сподели в: