Лига на разказвачите представя Таласъми и вампири

Kafene.bg има удоволствието да покани всички любители на модерния текст на поредната сбирка на Лига на разказвачите на 31 октомври 2007 (сряда) от 20 ч. в клуб Грамофон. Събитието съвпада с Деня на Вси Светии и съвсем естествено темата, върху която участниците ще могат да разкажат своя история е "Таласъми и вампири".

Неотдавна Kafene.bg откликна на любезната покана на Катя Атанасова (екс Капитал Light)  и се присъедини като партньор и съорганизатор на инициативата. Лигата се събира един път месечно, а  желаещите да участват се избират чрез жребий на всяка среща. Всеки от тях има пет минути да говори по предварително определената тема.

Победителят по традиция ще бъде избран от жури. Най-добрият разказвач ще бъде възнаграден с парична награда, а историята му ще бъде публикувана тук, в Kafene.bg – вашето електронно списание за изкуство, култура,свободно време.

Любопитни сме да чуем вашите разкази, затова заповядайте да изпитате въображението си и ораторските си умения  или просто да послушате!

Сподели в: