Ливио и Роби в денс клуб Синърс“ „

Ливио и Роби са едни от най-известните румънски диджеи. Те се събират през 2004г., с идеята да създават и продуцират модерна електронна музика. Съвсем скоро издават дебютния си сингъл "Bitter Sweet", който провокира истински интерес от страна на много култови европейски диджеи. Един от тях е популярният Стийв Лоуър, който възлага на талантливите млади артисти ремиксирането на един от най-големите си хитове "Lights out 3", както и на компилацията "Viva".

Паралелно с това Ливио и Роби издават и свои собствени парчета, като един от най-големите пробиви в кариерата им е сингълът „Deep & Dirty”. През 2006г. заедно с Джордж Джи създават проекта “Monochrome”, с който печелят световна награда на конкурса „Heineken Thirst Studio”. Година по-късно печелят наградата на публиката на същия конкурс в Лас Вегас.

Сензационният тандем Ливио и Роби работи с едни от най-известните имена на електронната сцена като Ремо, Шон Милър, Камишейк, Джими Хил, Чък Липли, Джордж и много други.

Входът в деня на електронното парти ще бъде 10лв., като билетите  могат да бъдат закупени и предварително на цена 7лв. от касите на Тикетпро в цялата страна, както и от най-новата каса – в сградата на Денс Център „Син Сити”! Всички, закупили билети предварително, ползват специалната промоционална отстъпка от 30%, която важи и в деня на събитието до 22:00ч.

Сподели в: