Лечебни картини, магнитен масаж и сурови спагети на изложение в София

Какво му трябва на днешния човек, за да бъде здрав, щастлив и красив? Отговорът на този въпрос е сложен и по-скоро може да се даде във на математическа формула. Резултатът е сбор от психично и физическо здраве. Това ще разберат посетителите на изложението-базар Здраве, щастие и красота, което се провежда в София на 13, 14 и 15 юни в сградата на БЧК.

Бъдете готови за демонстрации и работилници, лекции, дегустация. Ще опитате: кафе и чай с екстракт от гъбата рейши, нетипична халва, палачинки с оризово брашно, салати – всевъзможни, поне 3 вида кюфтета – от спанак, коприва, овесени ядки. Ще разгледате: магнитни стелки и масажори, пластмасова бутилка от царевично нишесте, което прави жива вода – всичко това последна дума на японската научна мисъл; може да тествате тялото си с квантов анализатор, меридианна диагностика; да ви нарисуват с къна – изкуството махенди, което има и мисъл за здравето. Има още много книги на тема здраве за тялото и душата, лечебни картини, йога практика и фисолофия. На специален щанд за суровоядска храна чаровна германка пред очите ви за нула време ще ви направи фантастични сурови спагети и ще ви обясни предимствата на суровата храна като здравословно хранене.На друг щанд ще ви разкажат за плюсовете на вегетарианските ястия, философията за ненасилието и защита на животните.

В лекционната част на изложението има все любопитни заглавия: за закона за привличането или как да привлечем в живота си онова, което ни липсва; Авгоненен тренинг, Духовната традиция на Рейки, Сродните души – мит или реалност, Системата на акад. Норбеков, Ароматерапията, Универсалната космическа енергия в съчетание с билките и много други.

 "Опитали сме се да предложим цветна градина от знания и опит, така че всеки посетител да набере от нея това, от което има нужда" – коментира Теодор Неделчев – един от организаторите.

Всъщност, целта на подобни събития е да ни напомнят, че човек е толкова здрав, щастлив и красив, колкото иска да бъде; че здравето, щастието и красотата не са дадености, а трябва да направим някакво усилие, за да ги постигнем; че постигането на трите неща е плод преди всичко на нашия личен, осъзнат, информиран избор.

Повече снимки можете да разгледате във фейсбук страницата на kafene.bg.

Прочетете още:

Стела Христова за махенди като мода или капан за любов

Мартина Генкова-Иванова: Да слезем от въртележката на живота и да прегърнем важното в живота ни

Еленко Ангелов за ключовете към успех и щастие в живота

Сподели в: