Летни прически

Нежен чар” е новото предложение на Гого.
Това е една красива и лесна за изпълнение лятна прическа, която ви дава възможност да проявите въображение. Възползвайте се от съветите на Гого, за да се чувствате комфортно в летните дни и да сте неотразими в прохладните вечери.

Представяме ви екипа на Essensuals – Великобритания.
Бевърли Кобела – Международен творчески директор на Essensuals от 2005 г. Работи заедно с Кристиан Масколо. Под нейно ръководство марката се развива успешно и се утвърждава като водеща в бранша. Бевърли Кобела е високо ценена за своите коафьорски умения, свидетелство за което са престижните награди, които е печелила – два пъти Британски коафьор на годината! Тя смело води екипа, участва в телевизионни предавания и е много търсено лице за реклама.

Стивън Глендънинг
– Международен художествен директор на Essensuals и дясната ръка на Бевърли Кобела. Той помага за международните изяви, участията в телевизионни предавания и в ръководенето на художествения екип, който Бевърли лично е избрала.

Freefall
е колекцията, създадена от Бевърли и Стивън. Тя показва силното влияние на 80-те години на миналия век и голямото завръщане на обема в прическата, постигнат чрез плътност и къдрици.

Франческо Фонтана е Международен технически директор на Essensuals. За втора поредна година бе избран за финалист на „Британските награди за коафьорство” в подкатегория „Експерт по цветовете“. Това е доказателство, че в този мъж има нещо много повече от италианско очарование, ентусиазъм и талант… Франческо буквално прави вълшебства с косите на своите клиенти. В неговата колекция Vintage vague виждаме четирите елемента Вода, Огън, Въздух, Земя, както и четирите сезона Пролет, Лято, Есен, Зима.

Стивън Фордам
се представя с колекцията Placid. Тя предлага модерен естествен имидж, комбинация от романтика и дързост. Лек и блестящ, с елегантна острота, романтичен по свой собствен начин.

Още едно предложение – Eclectic Dolls от Клер Хигс. Вдъхновението зад тази фотосесия е времето на Еди Седжуик и кукленските прически на момичетата от 60-те години – пухкави къдрици, оформени с маша, и големи, големи очи.

Луис Смит
работи с елементи като „сила”, „плътност” и „движение”. Колекцията му SECPRA се стреми да създаде усещане за приказна романтика с нотка на чистота и невинност.

Истинска цветна фея е колекцията Wild Flower на Дженифър и Джаз. „Целта ни беше да създадем завършена, мека и с идея за ангелско докосване коса.”

Trapeze Collection
е една съвременна модна приказка, красива в своята простота. Юми и Антонио смесват характерните за 60-те обеми и форми и семплата красота на 90-те. Косите са във фокуса, както и дрехите и гримът, за да се постигне хармонично преливане.

Сподели в: