Летният дръм енд бейс фестивал наближава

В края на месец април момчетата от H.M.S.U. подготвят серия силни събития от дръм енд бейс естество, които ще предизвикат поредица вулканични изригвания в цялата страна. Организаторите набират скорост и мощ и с предстоящото мини турне напомнят на всички меломани, че тазгодишният летен дрън енд бейс фестивал на открито наближава. Билетите за фестивала са в продажба от 22-ри март на преференциална цена от 20лв. до края на април.

От май цената е 30лв., а на входа – 40лв.

Дръм и бас движението започва на 23-ти април в клуб Extreme (Синдикален дом), Стара Загора. В събитието „Bass Zagora” ще вземат участие, по ред на номерата: acidtrip, Konspirator, Mocks, Targy и EXo. Вратите се отварят в 22:00ч. и трусовете ще продължат до 05:00 сутринта. Входът е 5лв.
На 24-ти април сеизмичната активност се мести към Варна, където музикалните фенове ще отпразнуват 12-тият рожден ден на легендарния клуб Comics заедно с H.M.S.U. и BassWarriors Crew. Парти уикендът ще започне в петък с ударна група ди джей изпълнители: Vesselin, DJ Lion, Shoto, Balthazar, JackRock, Yobi, Deoro, Jazzle и Impresslava. Съботната нощ е посветена на дръм енд бейс вибрациите и ще зарадва публиката с двама специални гости – венецуалския гений Zardonic [Human Imprint, Counterstrike] и Joanna Syze [Defcom] от САЩ. С тях ще се изявят и агентите от H.M.S.U. – Exo, acidtrip, Konspirator, Mocks и Targy. В малката зала ще къртят BassWarriors резидентите: Monk, Ivak, Dubdoer и Dasheto. По традиция входът преди 23:00ч. е безплатен за дамите. До полунощ цената на входа е 10лв., а по-късно – 12лв.
На 30-ти април H.M.S.U. се завръщат в столицата за поредното локално събитие в Партицентър 4КМ. На евента Дръм и Бас FILEz музикалните маниаци ще се забавляват в две зали. В HMSU Ol’ Skul Selekta room ще властват домакините Cooh, Ogonek, Konspirator, Mocks, Targy, acidtrip и EXo. В залата Nu Skul Beatz ще мелят артистите Solaris, Smartech, M@D TWIST, Subzter, Bruhu, Monotype и Broozy. Цената на входа до 00:00ч. е 8лв., а след това – 10лв.

На следващата вечер, 1-ви май, неуморните H.M.S.U. фурии ще вилнеят в Ихтиман. Събитието Drum’N’Bass Movement ще се състои в клуб Monte Negro, където от 22:00 до 06:00ч. ще сцепят Konspirator, Mocks, acidtrip и Targy.  Входът за всички е 5лв.
Всички пълнолетни могат да се включат в парти-маратона.

Сподели в: