Лео и Део дават газ в нов видеоклип

Комбината Лео и Део правят обиколка на София с колите на David Guetta в новото си видео.

След като David Guetta показа младежките електромобили Twizy в свое видео, ние в България сме вторите, които имаме честа да се докоснем до уникалното возило. Очаквано добрата комбинация –  Лео и Део са готови с най-новото видео „ Дай газ”, което е втората лента в  света след David Guetta, за чиято реализация са предоставени градските хибриди.

Видеото вече можете да видите в интернет пространството и сайтовете за стрийминг на музика. От днес песента ще се завърти и по радиостанциите, а следващата седмица ще бъде представена и официално по музикалните телевизии.

След успешните „Целият свят” и „ 4D” заедно с Рафи и Играта, които лятото слушахме с наслада по цялото черноморие, в момента двамата изпълнители загряват зимния сезон с „Дай Газ”, като казват на публиката, че и зимата е сезон изпълнен със забавления и време за обиколки на света с любимите приятели.  За целта режисьорът Bashmotion и дуото кръстосват софийските улици под звуците на „Дай Газ” и пресъздават едно позитивното и веселяшко  настроение.

Музиката и аранжиментът са дело на Бате Пешо от  Studio Buster. В написването на текста участие взимат Леонардо Бианки, Деян Славчев и Бате Пешо. Песента е продуцирана от Renault bulgaria, с чието любезно съдействие са предоставени и електромобилите във видеото.

Сподели в: