Лео Бианки за новият си музикален проект с Део

Лео Бианки е роден на 9 март 1974 г. в Анкона, Италия. За първи път идва в България през 1992 г., за да празнува Коледа. Премества се да живее тук през 1994 г. като първоначално се установява в Бургас, а след това в София. Става популярен у нас с участието си в „Big Brother” 2, където стига до финал. Занимава се с ресторантьорство, но и с голямата си страст – музиката. Разговаряме с Лео за новият му дует с Део в едно интервю, специално за читателите на kafene.bg.

Как се случи проектът Лео-Део? И какво ви носи като емоции, забавление?
С Део сме много близки и аз от доста време му досаждам да направим пак песен заедно. Затова от време на време му изпращах по някой бийт, и той или не ми отговаря, или не го харесва. Обаче един ден му изпратих бийта на „Целият свят“ и той толкова много се изкефи, че за няколко дена написа текста, затворихме се в студиото и така стана. Това парче ни носи радост, защото е много весело и приятно за слушане, не е ангажиращо и не е вулгарно. Така че, освен, че беше забавно да снимаме, имахме и 100% емоции.

Ще опита ли и Део да пристъпи в кулинарната област на Лео?
Ами той обича повече да яде. Не вярвам, че някой ден ще стане добър готвач. Един ден може да има предаване „Какво ще ви объркат Део и Лео“.

Как пробива една песен – имате ли тайна рецепта за това?
В рапа е важен текстът. И, разбира се, музиката трябва да е приятна и да не ви надува главата…Клипът трябва да е як и симпатичен. Ако има всички тези подправки, значи музикалната манджа е забъркана.

И как феновете приеха вашата?
Ами много добре. Ние с Део сме позитивна и слънчев двойка…..И когато често чуваме да ни казват, че зареждаме с енергия, това много ни радва!

Какви летни изяви планирате?

Моето лято е доста ангажирано. Тръгвам на турне с другия мой голям приятел и колега Играта. Така че от юни до август сме по цяла България. Няма да имам море, но ще пеем за морето….

Какво пожелавате на нашите читатели?
Да сте винаги слънчеви и да продължавате да гледате позитивно на нещата. Даже и да не са толкова позитивни, търсете нещо, за да ви стане позитивно.

Сподели в: