Лени Кравиц избра група Остава

Световноизвестният рок музикант Лени Кравиц, който пристига ексклузивно в България на 27 юли 2008 г., избра група Остава да е подгряваща за концерта му  у нас. Рок идолът на милиони фенове по света ще изнесе шоу  на 27  юли на столичния стадион "Академик”.

Публиката ще има възможност  да чуе парчета от световна класа, донесли цели четири Грами-та на култовия рокер. Остава, които преди проени дни пуснаха новия си албум "Rock’n’roll Song Designers?”, ще поздравят шоколадовия идол с хитове като "Шоколад”, "Ще дойдеш ли с мен?” и "Sex in the morning”, с които ще направят прехода към Любовната революция на Лени Кравиц естествен и логичен. Освен песните от последния "It’s Time for A Love Revolution” изпълнителят на "Аre you gonna go my way”  е подготвил за концерта си в София цяла буря от световни хитове, качествен рок и усещане за любов.

Билети за трибуната на "Академик” се продават на цена 55 лева, а в деня на концерта ще са по 60 лева. Те могат да се купят от Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg.

Сподели в: