Лекция "Умението да даваме и получаваме любов" на Милена Динкова – вход свободен

На 17 април от 19:00 ч. в книжарница "Хеликон България" ще Милена Динкова ще изнесе лекция "Умението да даваме и получаваме любов". Входът е свободен. Темата е ориентирана към всички, които копнеят за пълноценни и добре балансирани взаимоотношения.

„За да изтанцуват едно хубаво танго, не е задължително мъжът и жената да се познават добре, необходимо е просто да знаят как се танцува танго“, уверява ни Милена Динкова.

Авторката на „Любовта – какво не знаем за нея“ (Издателство "Колибри") ще предложи лекция, посветена на изкуството да обичаме всеки ден. Тя ще разкрие тънкостите на даването на любов, което избягва подводните камъни на манипулацията, безразсъдното отдаване на другия или пък излишната студенина. Според Динкова получаването на любов също подлежи на контрол от наша страна, а мярката при мъжете и жените е различна.

Да знаем кога да действаме и кога да спрем, кога да се приближим и кога да се отдръпнем – това е формулата на успеха в нашия любовен живот, във взаимоотношенията ни с приятели и родственици.

Милена Динкова е единственият консултант по успешни връзки в България. В качеството си на психолог и терапевт тя ежедневно помага на много двойки да се разделят с ирационалните си страхове и да преоткрият отношенията си – по-комплексни, удовлетворителни и трайни. През лятото на 2013 г. излезе книгата „Любовта – какво не знаем за нея“, която светкавично се сдоби с широка популярност, защото превежда на универсален език сложни научни постановки, залагайки на прям подход, ясно обосновани тези и ценен набор от психологически техники и упражнения.

Място: Книжарница "Хеликон България" – бул "Цар Освободител" 4
Дата: 17 април
Час: 19.00 ч.

Сподели в: